Kérjen ajánlatot!
Hívjon minket!
Használt autó
Készlet ajánlatok

A LEGENDA FOLYTATÓDIK

A Toyota több mint 60 éve feszegeti a határokat az autósportban, új ötleteiket a versenyzés világában kifejlesztve. A GR Yaris ennek az ideálnak a megtestesítője: egy rögtön a születésekor klasszikussá vált hot hatch, amelyet a “versenyekről a közutakra” filozófia alapján, a folyamatos fejlesztés jegyében hoztak létre.

Új GR Yaris árlista
Tekintse meg árlistánkat! (pdf)

Örokség

Rally világa

Teljesítmény/ Hajtás

Tiszta vezetési élmény

Formák

Igazi rally autó

Biztonság

Technológia , amely megvéd

Örökség

BAJNOKOK TERVEZTÉK

 

VERSENYEZZ,
FEJLŐDJ, GYŐZZ!

A rally az egyik legnagyobb megpróbáltatásokkal járó motorsport, amely brutális környezetet biztosít az új technológiák fejlesztéséhez. A Toyota filozófiája az, hogy a végsőkig hajtja autóit, majd miután azok már nem bírják, még tovább fejleszti őket, így vállalva a kihívást, hogy verhetetlen autókat hozzon létre.

A HATÁROK FESZEGETÉSE

A teljesítmény semmit sem ér megbízhatóság és tartósság nélkül. A GR Yaris szívét adó, 280 lóerős turbófeltöltős motort szigorú motorsport programmal tökéletesítették a rallyversenyeken a világ minden táján.

A GYŐZTESEK
AUTÓI

A Rally Világbajnokságon elért sikerhez ügyesség és elszántság kell. Ez a győzni akarás a Sébastien Ogier és a Kalle Rovanperä különleges kiadásokban egyértelműen megmutatkozik. A bajnokok által inspirált változatok még magasabb szintre emelik a GR Yarist.

Teljesítmény

ÉLJE ÁT AZ IZGALMAKAT

 

Az egyedülálló GR Yaris egyetlen dologra összpontosít minden részletével: a tiszta vezetési élményre. A teljesítmény iránti szenvedéllyel tervezett modell a merev szerkezetet, a közvetlen kezelhetőséget és a hatékony hajtásláncot ötvözi, hogy újraértelmezze a vezetés élményét.

A RALLY VILÁGÁBAN
SZÜLETETT,
A KÖZÚTON BIZONYÍTOTT

A GR Yaris adrenalindús hajtásláncával feszegeti a határokat. Az 1,6 literes háromhengeres motor 280 lóerőt és 390 Nm nyomatékot termel, amelyet egy nyolcfokozatú GAZOO RACING Direct automata sebességváltó vagy egy hatfokozatú kézi váltó juttat el a kerekekhez.

ÉREZZE AZ
IZGALMAKAT

A rendkívül merev karosszériával, a rallyból érkező felfüggesztéssel és az erőteljes, fáradhatatlan fékekkel a GR Yaris nem spórol a dinamikus autózás szempontjából oly fontos érzelmekkel és visszajelzésekkel. Minél keményebben hajtja, annál jobb lesz – ez egy igazi bajnok ismertetőjele.

TAPADÁS ÉS
KEZELHETŐSÉG

A GR Yaris félelmetes teljesítményt nyújt, akár az eső áztatta hajtűkanyarokból gyorsít ki, akár havas hegycsúcsok között cikázik. A testre szabott és könnyű GR-FOUR összkerékhajtási rendszer lehetővé teszi, hogy minden kanyarból villámgyorsan lépjen ki, függetlenül a körülményektől

Hajtáslánc

EGY HOT HATCH , AMI ÖNNEK KÉSZÜLT

 

Válasszon a nyolcfokozatú GAZOO RACING Direct automata sebességváltó vagy a kézi váltó nyújtotta kiemelkedő vezetési élménye között.

Hajtáslánc: 1.6 Turbo benzin
Teljesítmény: 280 LE
Alacsony károsanyag-kibocsátás: 197-217 g / km CO2

Hajtáslánc: 1.6 Turbo benzin
Teljesítmény: 280 LE
Alacsony károsanyag-kibocsátás: 197-217 g / km CO2

Formák

ALACSONYABB, DINAMIKUSABB, GYORSABB

 

A GR Yaris kívül-belül igazi utcai rallyautó. A dinamikus sziluett és a céltudatos kiállás csökkenti a légellenállást és alacsonyabbra helyezi a súlypontot, míg a pilótafülke – amelyet a világklasszis verseny- és rallyversenyzők visszajelzései alapján fejlesztettek ki – a vezetés művészetének szentélye.

SEBESSÉGRE FORMÁLVA

A forma funkciót követ filozófia egy látványos példája: a GR Yaris izgalmas, versenyzés ihlette megjelenéssel csábít. Az erőteljes formákkal megáldott karosszéria integrált hátsó lámpákkal, magasra helyezett légterelővel és sportautók ihlette, keret nélküli ajtókkal rendelkezik.

TELJESÍTMÉNYRE KIHEGYEZETT
KIALAKÍTÁS

A GR Yaris drámai arányai a teljesítményt szolgálják. A kupészerű sziluett, a karbon tető és az alacsonyra húzott karosszéria csökkenti a légellenállást és alacsonyabbra helyezi a súlypontot, fokozva a tempót egyenesben és a mozgékonyságot kanyarban.

MERÜLJÖN EL
A PILLANATBAN

A GR Yaris a vezetőt előtérbe helyező tervezési filozófiával és hibátlan ergonómiával rendelkezik. A közúti és rallys szakemberek együttműködése által kialakított üléspozíció alacsonyan van elhelyezve, hogy az autó és a vezető között közvetlen kapcsolat alakuljon ki.

A VEZETÉSRE
ÖSSZPONTOSÍT

A nagy, 12,3″ digitális műszeregység a legfontosabb vezetési információkat helyezi a középpontba, minimalizálva a figyelemelterelést, míg az ergonomikus és közvetlen 8″ multimédiás képernyő alacsonyan, könnyen elérhető közelségben van elhelyezve.

Biztonság

BIZTONSÁGOS, BIZTONSÁGOSABB
LEGBIZTONSÁGOSABB

 

A kategóriaelső biztonsági funkciók érdekében a Toyota GR Yaris megkapta a T-Mate rendszert – az Ön segítőkész vezetői partnerét. A T-Mate egy olyan rendszeregyüttes, amelyet arra terveztek, hogy támogassa Önt és biztonságosabbá tegye a vezetést autópályás vagy városi körülmények között, de akár egy parkolóban manőverezve is

MINDIG BIZTONSÁGOS
KEZEKBEN

A T-Mate magában foglalja a Toyota Safety Sense legújabb generációját.

ISMERJE MEG KÖZELEBBRŐL

Érdeklődés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük, feltétlen töltse ki!






Hozzájárulok, hogy a Toyota Sakura Kft. és a Toyota Central Europe Sp z.o.o. számomra a Toyota termékekről és szolgáltatásokról tájékoztatókat és ajánlatokat küldjön.