Kérjen ajánlatot!
Hívjon minket!
Használt autó
Készlet ajánlatok

Toyota Sakura – SVÉT együttműködés TATA 2023.09.9-10.

2023. szeptember 1.

IDÉN IS CSODÁLATOS KÖRNYEZETBEN VÁRJA VENDÉGEIT A SVÉT
ÉVES NAGYRENDEZVÉNYÉN SZEPTEMBER 9-10-ÉN, TATÁN

 

Az esemény a festői szépségű tatai tó partján található Esterházy kastély kertjében kerül ismét megrendezésre.

 

Mi is az a Svét?

A Stílusos Vidéki Éttermiség Egyesület a vidéki termelők bevonásával, kiváló minőségű hazai alapanyagok használatával, magas szintű szakmai háttérrel, egy – a vidéki gasztronómia több területét – átfogó szervezet, mely tevékenységeivel: a tagság közreműködésével, a rendezvényekkel, a képzéssel és oktatással, hazai termelők és magyar alapanyagok bevonásával széles körben képes bemutatni és népszerűsíteni a hazai vidéki gasztronómiát és vendéglátást.

Az idei témájukkal, környezetünk értékeire szeretnék ráirányítani a kedves vendégeik figyelmét. Ezért a résztvevő éttermek az ételek elkészítésekor desztinációkban található nyersanyagokat vették alapul.

Mint környezetbarát autókat értékesítő  Toyota márkakereskedés, a Toyota Sakura nagy örömmel fogadta el a felkérést, és vesz részt a rendezvényen
hybrid, plug-in hybrid és hidrogén hajtású modelljei bemutatásával.

A házigazdaként résztvevő, hazai első vidéki, két Michelin csillagos étterem a tatai Platán Gourmet Étterem mellett, az ország minden tájáról érkeznek a SVÉT tagéttermei, melyek közül szintén a Michelin nemzetközi gasztronómiai kalauz által kiadott kiadványban többen kaptak elismerést, díjazást. Az éttermek mellett természetesen a SVÉT kötelékébe tartozó cukrászda, pékség és kávéház, illetve meghívott aspiráns éttermek, a 13 Séf Egyesület tagjai is részt vesznek, bemutatkoznak a nagyközönség előtt.

 

“A Toyota gyakran alkalmaz japán filozófiát, az élet számos területéről.
Ilyen az Omotenaschi filozófia a vendéglátásból: találd ki a vendég igényét előre, figyelj oda a részletekre, fejezd ki háládat. A Tokiói Olimpián került a figyelem központjába, az Omotenaschi , a csodálatos vendéglátás, amivel lenyűgöztek mindenkit. Mi is a Sakurában ezt igyekszünk megvalósítani, – ez is közös a SVÉT-tel.  Jól tudjuk, az elégedett vendég, vásárló visszatér, kitart mellettünk, nekik köszönhetjük, hogy sikeresek vagyunk.”

Füredi István (alapító Toyota Sakura)

A további információkról, kiállítókról, pontos programról és a részvételi lehetőségekről a gombra kattintva tájékozódhat

Érdeklődés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük, feltétlen töltse ki!






Hozzájárulok, hogy a Toyota Sakura Kft. és a Toyota Central Europe Sp z.o.o. számomra a Toyota termékekről és szolgáltatásokról tájékoztatókat és ajánlatokat küldjön.